Igen, az oldal frissítésre kerül(t)!

Húsvéti nyuszi

Húsvéti nyuszi

A Ballon.hu nyolc évvel ezelőtt 2005. március 24-én, Húsvétkor indult! Azóta jelentős változás nem volt. Most van! Még nincs kész, de hozzáfogtam, az alapok már működnek és az oldal születésnapja előtt biztos kész lesz. Semmi nem veszett el, minden korábbi oldal ugyan ott van, ahol előtte is volt. A régi oldal kezdőlapja innen elérhető. Egyébként az új olyan, mint az angol változat, amin eddig is folyamatosan frissítések voltak…

Mostohán bántam az oldallal az utóbbi időben, de sajnos ilyen idők járnak a magyar ballonozásra. Hiányzott hiányzik a motiváció, hogy tevékenyen részt vegyek abban, ami itthon történik. Nem is szeretnék közösséget vállalni ebben. Van rálátásom más országok ballonos „belügyeire” is, de a magyar ballonos közélet, olyan mint az ország vagy még rosszabb... Máshol is vannak gondok, de mégis fejlődnek. Sokszor nekik sincs több pénzük, de más a hozzáállásuk!

De nézzük a dolgok jó oldalát! Új alapokra került az oldal, hozzá lehet szólni mindenhez és hamarosan elindul a fórum is! Remélem, a hozzászólások és a fórum egy konstruktív közönségre talál és nem egymás pocskondiázásáról fog szólni! Igen, moderálás is lesz!

Működik az RSS csatorna, friss adatok vannak/lesznek a meteo oldalakon. Rövidesen minden olyan linket megtalálsz ott, amiből nagy biztonsággal eldöntheted, hogy milyen időjárás lesz azon a területen, ahol repülni szeretnél. Igen, lesznek új hírek is, majd győzzétek olvasni!

Szóval dolgozom rajta. Ha észrevételed, javaslatod van vagy hozzászólnál, akkor rajta! 😉

Kék eget, puha leszállást!
phz

Igen, az Ballon.hu frissítésre kerül(t)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük