KezőlapTörténelemBallonokBallonosokVersenyekErdményekDokomentumokMeteo
UK flag Minden a magyar ballonozásról...

KezdőoldalTörténelem1Ballonok1Ballonosok1Versenyek1EredményekDokumentumokMeteo ballonosoknak


FAI homepage

Copyright - adatvédelem
 

Azzal, hogy belép a www.ballon.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

Az ballon.hu oldalakon található tartalom a ballon.hu domain tulajdonosának szellemi tulajdona.

A tulajdonos fenntart minden, az oldalak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalakhoz tartozó tartalmat és kialakítást nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a oldalak így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az ballon.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a szerkesztő előzetes írásbeli engedélye nélkül a oldalak tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az ballon.hu tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A oldalaktól értesüléseket átvenni csak a oldalakra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a oldalakra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A ballon.hu tulajdonosa pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

       
       
       
       
       

 

Hot Air Ballooning